Everte, SIA, uzkopšanas serviss

Apraksts

Jau 11 gadus veiksmīgi darbojamies uzkopšanas biznesā.

Esam apguvuši tirgu un iepazinuši klientu vēlmes un prasības, kā arī guvuši neatsveramu praktisko pieredzi kvaitatīva uzkopšanas pakalpojumu izstrādei, sniegšanai un vadībai. Gadu gaitā esam pratuši pielāgot savu darba ritmu augstas kvalitātes pakalpojumu pircēju vajadzībām.

Augot un paplašinot darbību, esam saglabājuši savu prioritāti – sniegt pakalpojumus ar nemainīgi augstu kvalitāti. Šo mērķi varam īstenot, pateicoties komandai, kurā apvienojušies jomas labākie speciālisti un kvalificēts darbaspēks.

Mūsu darbu novērtējuši gan individuāli klienti – mājokļu īpašieki, gan biroja telpu apsaimniekotāji, gan Latvijā atpazīstami uzņēmumi. Katru sadarbības partneri un klientu augstu vērtējam, un pret katru atsevišķu gadījumu izturamies ar vislielāko rūpību un atbildību.

Pastāvīgi strādājam pie inovatīvu pakalpojumu izstrādes, kas spēs apmierināt klientu prasības mūsdienu urbānajā vidē, kad laika uzkopšanas darbu veikšanai saviem spēkiem atliek arvien mazāk.

Domājot par apkārtējo vidi un sabiedrības ilgtspējīgu attīstību, SIA EVERTE ikdienas darbā izmanto pieejamās jaunākās videi draudzīgās tehnoloģijas un darbam nepieciešamo inventāru no otrreiz pārstrādājamiem materiāliem.

INDIVIDUĀLĀ PIEEJA

Radīsim risinājumus Jūsu īpašajām vēlmēm uzkopšanas jomā. Augot un paplašinot darbību, esam spējuši saglabāt savu prioritāti – sniegt pakalpojumus ar nemainīgi augstu kvalitāti.

Vienlaikus pastāvīgi strādājam pie jaunu pakalpojumu izstrādes, kas spēs apmierināt klientu prasības mūsdienu urbānajā vidē, kad laika uzkopšanas darbu veikšanai saviem spēkiem atliek arvien mazāk. Saprotot visus, kuri vēlas retos brīvos brīžus pavadīt kopā ar ģimeni, draugiem, ceļojot, esam izstrādājuši jaunu pilna servisa pakalpojumu kopmpleksu individuāliem pasūtītājiem– Hotel like uzkopšana. Tajā pēc Jūsu izvēles līdzās ikdienas uzkopšanai piedāvājam:

  • Veļas mazgāšanu
  • Gultas veļas maiņu
  • Pārtikas produktu iegāde/piegādi
  • Telpu vēdināšanu klienta prombūtnē
  • Sanitāro telpu uzkopšanu / dvieļu maiņu
  • Individuālu paaugstinātu tīrības prasību uzkopšana
  • Transfēra pakalpojumi
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 13629
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 157288
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Neptūns, restorāns
    Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
    IS, SIA, guļbūves
    IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
    Marteks noma, autoserviss
    Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
    Eko Solis, SIA
    Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
    Radošuma attīstības centrs, SIA
    Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
    Rundāles Dzirnavas
    Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma