Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Apraksts

Latvijas uzņēmums SIA "Kompānija Avotiņi" darbojas būvmateriālu un metālizstrādājumu jomā kopš 1992. gada. Šajā laika posmā kompānija ievērojami paplašināja piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, kā arī veiksmīgi atsāka darbību eksporta tīrgū. Netto apgrozījums 2013. gadā sasniedza 25 milj. Eiro. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 140 cilvēkus. Uz šodienu kompānijas galvenie darbības virzieni ir:

- jumtu un sienu segumu ražošana no plānā lokšņu tērauda;
- armatūras izstrādājumu ražošana un melno metāla lokšņu apstrāde;
- armatūras un melno velmējumu vairum un mazumtirdzniecība;
- cinkota tērauda ar polimēru pārklājumu vairum un mazumtirdzniecība;
- celtniecības materiālu vairum un mazumtirdzniecība;
- bezkarkasa angārus būvniecība.

Kopš 2001.gada ražojam jumta un sienu segumus no plānā lokšņu tērauda, notekūdeņu novadīšanas sistēmas, konstrukciju profilus, jumtu apdares elementus, kā arī ir izveidota armatūras sieta un reģipšu profilu ražošana. Notiek metāla sagriešana pēc klientu pieprasījuma.

2011. gadā kompānija atsāka armatūras izstrādājumu ražošanu un melno metāla lokšņu apstrāde. Kompānija aktīvi pārdod vairumā armatūru un tērauda ruļļos Latvijas un citu valstu tirgū.

Ievesta unikāla bezkarkasa angāru būvniecības tehnoloģija no tērauda ruļļiem, kura šobrīd, iespējams, ir vislētākāis un visātrākais līdzīgu objektu celtniecības veids.

Zīmoli
RockwoolUrsaAeroctechno_nicolmaxitNovoļipeckas Metalurģiskais KombinātslodeCEMEXArcelorMittal
Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75204
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1925192
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Viesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma