Apraksts

Apraksts:

Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē atbilstoši starptautiskā 1973.gada 26.oktobra līguma par līķu transportēšanas, Eiropas standarta EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”, tajā skaitā 1937.gada 10.februāra Berlinas vienošanās par līķu pārvadāšanu nosacījumiem un citu pasaules valsts likumu un standartu prasībām. Pārvadājam pa sauszemi ar "Katafalku"", kas ir vienīgi paredzēts cilvēku mirstīgo atlieku pārvadāšanai un kam ir īpašs šim nolūkam paredzēts aprīkojums atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes direktīvas 2007/46/EK un Eiropas Komisijas regulas Nr. 678/2011 prasībām.

Pakalpojumi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili

Teritorija: 

Latvija, Igaunija, Lietuva, Skandināvijas valsts - ES, NVS un pasaule kopumā.

Atslēgvārdi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana, necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili, Agreement on the Transfer of Corpses, Līgums par līķu transportēšanu, Tiesu medicīnas eksperts, patologs, morgs, ārstniecības iestāde, veselības inspekcijas, vainagi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, balzamēšana, ķermeņa balzamēšana, formalīns, formaldehīds, sanitārs, sanitāra pakalpojumi, apbedīšanas aģenta pakalpojumi, mirušā pārvadāšana ar lidmašīnu, mirušā pārvadāšana ar transportlīdzekli, mirušā pārvadāšana ar dzelzceļu, kremācija, kremācijas pakalpojumi, urna, urnas pārvadāšana, urnas nosūtīšana, pīšļu piegādāšana, pīšļu nosūtīšana, atvadu zāle, apbedīšanas nams, kulta ēka, kulta ēkas pakalpojumi, kapliča, kapsētas, kapsētas pakalpojumi, morga pakalpojumu, zārks, zārka pakalpojumi, iezārkošanas, apglabāšana, apglabāšanas ceremonijā, baznīca, mācītājs, cilvēku ar ierobežotu kustību transportēšana, invalīdu transportēšana, invalīdu pārvadāšana, specializētā transporta pakalpojumi, starpvalstu repatriācijas pakalpojumi, repatriācija, nogādāšana dzimtenē.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10065
Meklēšnas rezultātos parādīts : 101964
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma