Darba drošības centrs, SIA

  • Bukultu iela 11, Rīga, Latvija, LV-1005
  • ddc@osh.lv
  • (+371) 67274712
  • (+371) 67274713
  • (+371) 22332415 - Mācību centrs
  • osh.lv
  • Facebook
  • Juridiskais nosaukums : DARBA DROŠĪBAS CENTRS, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40003650884
    Juridiskā adrese : Brīvības gatve 219 - 7, Rīga, LV-1039
Apraksts

DARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.

Mūsu pamatdarbība ir konsultāciju un ārpakalpojumu (outsourcing) sniegšana uzņēmumiem/uzņēmumu speciālistiem, palīdzot nodrošināt vai pilnībā pārraugot tādas sekundāras biznesa funkcijas kā darba aizsardzība, ugunsdrošība, pārtikas aprites drošība.

2005. gadā SIA “DARBA DROŠĪBAS CENTRS” ieviesa un sertificēja vadības sistēmu atbilstoši EN ISO 9001 standartam. 2006. gadā iegūts statuss ”Kompetenta institūcija darba aizsardzībā” un izveidots Mācību centrs.

Šajā laikā ir sniegti pakalpojumi vairāk kā 700 sadarbības partneriem - uzņēmumiem ar visdažādāko darbības profilu, valsts iestādēm, ārvalstu komersantiem vai to filiālēm Latvijā, no kuriem daudzi tiek apkalpoti/ pārstāvēti DA jomā pastāvīgi.

SIA “DARBA DROŠĪBAS CENTRS”, atzīta kompetenta institūcija darba aizsardzībā, jau 10. gadu ir stabils partneris daudziem uzņēmumiem, valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēm darba aizsardzības jomā. Šajā laikā uzkrātā pieredz un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem operatīvi, ļoti īsos termiņos atrisināt jebkuras problēmas un apmierināt praktiski jebkura uzņēmuma, iestādes vajadzības darba aizsardzībā, ieskaitot atbildīgo speciālistu un darbu izpildītāju apmācību mūsu Mācību centrā. Ja esat nolēmuši vai rodas pēkšņa nepieciešamība izmantot darba aizsradzības ārpakalpojumus, zvaniet vai sūtiet mums

e-pastu: ddc@osh.lv ar Jūs interesējošiem jautājumiem. Mēs telefoniski vai ar e-pasta starpniecību precizēsim kādi darba aizsardzības pakalpojumi, cik liela līdzdalība no mūsu puses būtu nepieciešama, un cik tas steidzmi, jo visu šo faktoru kopums veido pakalpojuma izmaksas. Saviem klientiem vienmēr iesakām optimālākos risinājumus darba aizsardzības nodrošināšanai ņemot vērā uzņēmuma vai iestādes darba specifiku un organizatorisko struktūru.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40162
Meklēšnas rezultātos parādīts : 162255
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma