RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

Apraksts
Ražošanas komercfirma RUSSO - BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā. Firmai ir daudzu gadu pieredze šajā jomā. Pirmā piekabju partija tika izgatavota 1989. gadā. Piekabju centrā "RUSSO - BALT" - pārdošanā jaunas cinkotas piekabes, piekabju noma, piekabju rezerves daļas un piekabju remonts. Firma "RUSSO - BALT" ražo plašo piekabju modeļu gammu, pilnā masā no 500 līdz 3500 kg: kravas kastes ar tentiem un bez tentiem, ar plastmasas jumtiem; kvadriciklu un sniega motociklu pārvadāšanai (ar paceļamu kravas kasti); piekabes-ģeneratori pēc ģeneratora izmēriem (ar bremzēm vai bez) ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai; zirgu pārvadāšanai; furgoni; autovedēji; kabeļvedēji; ceļu tehnikas pārvadāšanai; piekabes pēc individuāliem izmēriem, vēlamā skaitā; ratiņi kvadraciklam pēc individuāliem izmēriem. Visi piekabju modeļi bija pārbaudīti uz attiecīgām normām: ANO Noteikums Nr.48 "Gaismas ierīces un signalizācija" un ANO Noteikums Nr.13 "Bremžu iekārtas" un saņēma Latvijas tipa apstiprinājuma sertifikātus. Firmas veikalā "RUSSO - BALT" plašā sortimentā ir auto rezerves daļas, piekabju detaļas, akumulatori, autoriepas, auto paklāji, eļļas, kompresori, tehniskie šķidrumi, autoķīmija, instrumenti, sakabes āķi, audio aparatūra un auto piekabes. Tiek nodrošināta rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 97153
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 299906
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Aglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
    Danfo Masters, SIA
    Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
    MS Auto noma, SIA
    MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
    Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
    Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
    Iron Design, SIA
    Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
    Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
    Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
    Geolite, ģeoloģiskā izpēte
    Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma