Apraksts

SIA BEL DOORS pamatnodarbošanās ir augstas kvalitātes iekšdurvju tirdzniecība. 

Galvenais mūsu kompānijas virziens ir finierētu un krāsotu (emaljētu pēc RAL kataloga) iekšdurvju tirdzniecība. 

Izejmateriāls: Priedes koks

Standarta vērtņu izmēri (bez kārbas): 600/700/800/900x2000 mm

Kārbas specifikācija: 42x74 mm

Iespējami nestandarta durvju risinājumi

Ražotājvalsts: BALTKRIEVIJA 

Sadarbībā ar ražotāju, piedāvājam nestandarta risinājumu un individuālo projektu vizualizāciju pirms pasūtījuma veikšanas.

Atbilstoši klientu vēlmēm un jaunākajām modes un dizaina tendencēm, kopā ar ražotāju piedāvājam jaunus un modernus durvju modeļus. 

SIA BEL DOORS sortimentā ir ap 150 veidu durvju modeļi. 

ABSOLŪTS JAUNUMS RĪGĀ- DURVIS AR ECO FINIERĒJUMU! 

No 01.06.2015 SIA BEL DOORS uzsāk pasūtījumu pieņemšanu


Finierētās durvis: OZOLS NATURĀLS/BALINĀTS OZOLS/OZOLS FINE-LINE/PELĒKS OZOLS/VENGE FINE-LINE/RIEKSTS FINE-LINE/PELEKS RIEKSTS FINE-LINE/PELĒKS RIEKSTS AR IZTEIKTU KOKA ŠĶIEDRU/SUKAPIRA (MAHAGOPNIJA AR RAKSTU)/MAHAGONIJA (SARKANKOKS)

Emaljētas durvis: 3 STANDARTA KRĀSAS (RAL 9010; BALTA;V097) iespējama jebkura cita krāsa pēc RAL kataloga

Dizaina durvis:  stikla un priedes koka vērtnes VERSACE stilā/ar zīmējumiem

Mūsu produkciju var iegādāties vairākos interneta un būvniecības veikalos Latvijā. BEL-DOORS labprāt sadarbojas ar celtniecības kompānijām, dizaineriem un arhitektiem. Katru gadu piedalāmies starptautiskajā izstādē MĀJA.DZĪVOKLIS

Pasūtījumus pieņemam mūsu veikalā Rīgā, Lubānas ielā 52 vai arī elektroniski info@bel-doors.lv

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 58235
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 465105
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Akvedukts, AS
    Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
    Višķezers, atpūtas vieta
    Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
    Masāžas studija 8
    Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
    MS Auto noma, SIA
    MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
    Rojas rodes, brīvdienu māja
    Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Muižnieki, kempings
    Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
    Everte, SIA, uzkopšanas serviss
    Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma