Описание

Brīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti un pastaigu takas. Kopumā varam uzņemt 10 - 12 personas. 

Izvēlies sajust ūdens spēku - baudīt baseina zemūdens un hidromasāžu, tonizējošu, sportisku aktivitāti vai relaksējošu un romantisku peldi sveču gaismā!

Piedāvājumā siltais baseins + 30 ̊, 3 x 4 m, ar pretstraumi, aromātiska malkas pirts, aukstā baļļa, lai baudītu kontrastu pēc pirts, īsta lauku zāļu tēja, dziļais, siltais kubls ar hidro un aero masāžu, gaismiņām, velo noma un nakšņošana.

Apartamenti XXL 2 personām (gulta 180 x 200, dvieļi, fēns, gludeklis, TV, internets, granulu kamīns, siltās grīdas, pilnībā iekārtota virtuve, kvalitatīvs dzeramais ūdens, laba kafija, grils, iesmi, restes, batuts, ugunskura vieta, terase ar jumtiņu un skatu uz koptu dārzu, atpūtas zona ārā). Apartamentos iespējamas 3 papildus gultas un ceļojuma gultiņa mazajiem atpūtniekiem. Atrodas vienā ēkā ar baseinu un pirti - daži soļi ar čībām!

Apartamenti ar balkonu 2 personām ( gulta 140 x 200, dvieļi, fēns, internets, siltās grīdas, virtuves zona ar visu nepieciešamo, lai pagatavotu un baudītu sev tīkamu maltīti, kvalitatīvs dzeramais ūdens, kafijas automāts, grils, iesmi, restes, balkons ar jumtiņu un skatu uz dārzu). Apartamentos ir vietas vēl 2 gulētājiem, atrodas 10 m no baseina un pirts ēkas.

Vasaras dārza namiņš 2 personām (gulta 180 x 200 vai 2 gab. 90 x 200, dvieļi, internets, virtuves zona, grils, iesmi, restes, gaisa kondicionieris). 

Iespējams brokastu un deserta piedāvājums. Ar mājdzīvniekiem nav piemērots. Rezervācija un jautājumi 29490550 vai WhatsApp!

Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 21499
    Показан в результатах поиска : 55755
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvПредлагаем быстрый и качественный сервис по заправке картриджей, а также широкий выбор новых картриджей для всех самых популярных производителей принтеров с доставкой по всей Латвии по выгодным ценам. Свяжитесь с нами сегодня, чтобы узнать больше!
    Viola Stils, салон
    Viola Stils, салон"Viola-Stils" - один из крупнейших производителей инновационного бесшовного трикотажа в Прибалтийском регионе, расположенный в Латвии. Компания имеет более чем тридцатилетний опыт производства трикотажа, используя высококачественную итальянскую пряжу, такую как кашемир, шелк и тонкая мериносовая шерсть.
    Mīļmājiņa, дом отдыха
    Mīļmājiņa, дом отдыхаSweetesthome создан, чтобы очаровать вас прелестью сельской местности, оставаясь близко к городу. Это место, где вы можете отдохнуть вдали от дома, чувствуя себя как дома, комфортно проводить выходные и праздники, и получить возможность обновить энергию, найти новые идеи, желания и силы быть, делать и создавать.
    ASTRA TŪRE, бюро путешествий
    ASTRA TŪRE, бюро путешествийAvioKases.lv. Авиабилеты, кассы авиабилетов, резервация, продажа. Резервация гостиниц. Чартерные полеты. Билеты на автобус. Прокат автомашин.
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусов
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусовUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
    PREMIUM MANAGEMENT, SIA
    PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, рекламное агентство
    Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, рекламное агентство LATSIGN. Реклама, дигитальная распечатка, графопостроительские работы, реклама среды, шелкография, оформление машин.
    Vējkalnietis, vīna darītava
    Vējkalnietis, vīna darītavaПосетители сада лилейников могут увидеть как красивые лилейники, так и попробовать различные домашние вина. Ну что может быть лучше, чем оба вместе? Цветы и вино ...
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIAКрупнейший производитель и дистрибьютор сейфов и металлической мебели. Наш ассортимент включает сейфы и металлическую мебель. Сейфы были протестированы независимыми лабораториями и получили европейские сертификаты - ECB-S и IMP.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Керамистка Даце Гринберга работает с разноцветными каменными масами, глиной и фарфором. Современные предметы для интерьера. Простые ажурные формы с разной фактурой.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma