Description

Pāces vilnas fabrikas JAUNĀ rudens raža - 15 dažādu RAIBO dziju veidi.
Un siltākām sajūtām varēs iegādāties īstas VILNAS SEGAS, kuras pildītas ar EKO vilnu, pārstrādātu Pāces vilnas fabrikā.
Pretī krāsainam rudenim- ar krāsainiem, siltiem rokdarbiem un sajūtām!

Pāce ir vienīgā vieta Kurzemē, kur vēl pārstrādā vilnu un, cik mums zināms, tad arī vienīga vieta Latvijā, kur veic pilnu vilnas pārstrādes procesu.

Vilnas pārstrādes tradīcijas Pācē ir kopš 19.gs. beigām, pirmās Latvijas Republikas gados šeit ir velta vadmala. Padomju gados Pācē bija otrs lielākais sadzīves pakalpojumu sistēmas cehs Latvijā, kas pārstrādāja aitu vilnu.

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu pamatnodarbe ir Latvijā audzēto aitu- vilnas pārstrāde. Tā atbalstām vietējos aitaudzētājus un saglabājam Latvijas lauku dzijas īpašības!

Mēs savu dziju ražojam no 100% Latvijas aitu vilnas, nejaucam un NEIEPĒRKAM vilnu, kas nākusi no JAUNZĒLANDES.
Izņēmums ir vienīgi dabīgi pelēkā aitu vilna, ko iepērkam no Zviedrijas. Jo pie mums šādu šķirņu aitu ir, diemžēl, ļoti maz.

Garantējam, ka dzija nav tās sākotnējā apstrādes procesā ķīmiski apstrādāta- karbonizēta ar spēcīgiem ķīmiskām vielām, kas "izēd" ārā netīrumus un augu daļiņas no nemazgātas vilnas, kas tajā "ieķērusies", aitām mielojoties ar sienu, zāli.
Dzijā ir maksimāli saglabāta dabīgā viela- lanolīns (aitu tauku dziedzeru sekrēts), kas nodrošina, lai vilna (dzija) sildītu.
Vienīgais ķīmiskais komponetnts ir krāsa- bet arī tā ir viena no labākajām Eiropā, ražota Šveicē. Un ķīmiskais sastāvs ir niecīgs. Bet bez tās, diemžēl, nebūtu šo košo krāsu. Ja krāsotu dziju ar dabīgajām-eko krāsvielām, tad kilograms par dziju būtu piecas reizes dārgāks!

No šī var secināt- ka Pācē ražotā dzija- DABĪGAJOS toņos ir tiešām DABĪGA un EKOLOĢISKI TĪRA!!!
Nopērkot Pācē ražoto dziju. Pircējam ir pievienotās vērtības sajūta. Viņš ir nopircis īstu Latvijas lauku dziju!

Lai katram izdodas atrast savu īsto un īpašo dziju, kas uzrunā!

Video
  • video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 113993
    Showed in search results : 200091
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWe offer a fast and high-quality cartridge refilling service and a wide range of new cartridges for all the most popular printer manufacturers with delivery across Latvia at affordable prices. Contact us today to learn more!
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    SB Siltumtehnika, store
    SB Siltumtehnika, storeWe specialize in the retail and wholesale of heating equipment and plumbing products, with an individual approach to each customer. The company's cooperation partners are construction companies, companies and individual customers.
    Zanda, rokdarbi, keramika
    Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
    Hidrolats, SIA, metal working
    Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
    Pokaiņi
    PokaiņiAn old sacred place, stocks of stones, energy fields. Know yourself better and the old times
    Mežābeles, holiday house
    Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
    Rubīni, apartments
    Rubīni, apartmentsHoliday apartments Rubīni is a nice and cosy resting-place for the guests of Ventspils. Together 5 accommodations arranged like 2-3 room apartments with all amenities.
    Līgatne, rehabilitation center
    Līgatne, rehabilitation centerR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma