Raunas ceplis

Apraksts
Dodoties pa Vidzemes šoseju Smiltenes virzienā, ir autobusa pietura "Ķieģeļceplis". Nezinātājs pabrauks garām, bet zinātājs apstāsies, lai iegrieztos palūkot, kas jauns un neparasts top keramikas ražotnē Raunas ceplis. "Raunas cepļa" izstrādājumiem ir neierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC. Ja trauki ir individuāli veidoti, tajos ir arī darinātāja paraksts. Agrāk caurumotos podus orhidejām veda no Polijas, tagad tādi, turklāt dažādos toņos un izmēros, top Raunā. Pēdējā laikā tur veido īpaši lielus podus apjomīgiem augiem un telpām. Interesants produkts ir interjera sienu apdares flīzes no māla, kas izskata ziņā līdzinās ķieģeļiem. Ražojot piedomāts arī par stūriem, kas jo aktuāli ir logu apdarē. Ne mazāk svarīgs ir flīžu šuvojums. To dažādie stili, kas parādīti produkcijas ekspozīcijas zālē, rosina oriģinālus interjera risinājumus, atklājot mākslīgo ķieģeļu pielietojuma daudzveidību. Lai gan neviens no uzņēmumā strādājošajiem sešiem cilvēkiem nav akadēmiski skolots mākslinieks vai profesionāls dizainers, Raunas māla izstrādājumiem piemīt oriģinālitāte, skaistums un gaumīgums. Nekāda liela noslēpuma šai apstāklī nav – visi liek galvas kopā, izspriež dažādas iespējas, un tad jau izšķiļas arī rozīnītes.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 239105
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 267699
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Deko Alianse, ziedu salons
    Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
    7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
    RENT A CAMPER, auto noma
    RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
    Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
    Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
    Ezernieki, viesu nams
    Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
    BALTIC-S, santehnika
    BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
    Puduri, atpūtas komplekss
    Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
    Hutor Group
    Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma