Apraksts

Brīnuma meklējumos piedāvājam doties uz mazo pilsētiņu Preiļi, kur starp Daugavpils ielu un Raiņa bulvāri jūs nonāksiet pasakainā karalistē.

Karaliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts.

Miniatūrpilis

Pils miniatūrā - grezni tornīši, tiltiņi, ūdensdzirnavas - šī mazā karaļvalsts grezno mājas pagalmu, piesaistot tūristu uzmanību.

Pils nav atdarinājums, tā ir autores fantāzijas un roku darba rezultāts, veidots no dabiskā laukakmens.

Īpaši romantiska noskaņa tiek radīta tumšajās vakara stundās, kad katra pils lodziņā iedegas gaisma. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.

Karaļa garderobe

Gribat iejusties karaļa galma personāžu lomās? Mēs palīdzēsim jums realizēt iecerēto.

Ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi.

Atbilstoši aksesuāri, parūkas, platmales, cimdi, špagas, mūzikas instrumenti palīdzēs jums pārtapt prinčos un princesēs, galma dāmās, musketieros un kurtizānēs, bet neliela Preiļu karalistes dekorācija un miniatūrpilts majas pagalmā kļūs par lielisku fonu fotosesijai.

PĀRĢĒRBŠANĀS IZMAKSAS viens tērps 5.00 EUR,bāreņiem,bāreņu nama bērniem,invalīdiem(ratiņ krēslos) bezmaksas

LEĻLU GALERIJA 3.00 EUR ,pensionāriem un skolniekiem līdz 16gadu vecumam-2 euro, 1. un 2. grupas invalīdiem (uzrādot aplicību) un bērniem līdz 7 gadu vecumam - BEZMAKSAS!

Leļlu galerija

Apskatāmas vairāk kā 170 darbi.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 25805
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 218692
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Bramaņi, viesību nams
    Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
    Labs virziens, SIA
    Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
    Gravtex, SIA
    Gravtex, SIARažojam:
    - unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
    - fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
    Vegetarian foods, pārtika
    Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
    Masāžas studija 8
    Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
    Arco Color Latvija, SIA
    Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma