Lumag Machinery Baltic

Apraksts

Oficiālie LUMAG GmbH pārstāvji Baltijā

Jau vairāk, kā 10.gadus saviem klientiem piedāvājam kvalitatīvu, jaudīgu, profesionālu un pēc Lumag GmbH kvalitātes standartiem ražotu malkas sagatavošanas, celtniecības un apzaļumošanas darbu tehniku.

Plašajā Lumag tehnikas un aprīkojuma klāstā atradīsiet, jaudīgu un kvalitatīvu malkas sagatavošanas tehniku,  malkas zāģus skaldītājus ātrai un kvalitatīvai liela kurināmā materiāla daudzuma sagatavošanai ar produktivitāti līdz 8 m³/stundā, kā arī tradicionālos hidrauliskos, profesionālos malkas skaldītājus ar elektromotora, benzīna dzinēja vai traktortehnikas jūgvārpstas piedziņu.

Celtniecības nozares profesionāļi novērtēs plašo, jaudīgo Lumag blietēšanas tehnikas klāstu, piedāvājumā benzīna dzinēja un akumulatora vibrokājas ar centrbēdzes spēku līdz 16 kN, kā arī benzīna dzinēja un dīzeļdegvielas dzinēja vibroblietes ar centrbēdzes spēku līdz 38 kN

Lumag dārza tehnikas sortimentā atradīsiet jaudīgu zaru smalcināšanas tehniku, profesionālas sniega frēzes ātrai liela sniega daudzuma tīrīšanai, kā arī motorizētās ķerras, jeb “Mini Dumper” ar kāpurķēdēm un kravas hidraulisko izlādi.

Jaudīgai tehnikai nepieciešamas jaudīgas komponentes, tāpēc Lumag tehnika ir izstrādāta un izgatavota ciešā sadarbībā ar vadošajiem nozaru ekspertiem, kā Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US un Hydro Gear.

LUMAG tehnikas katalogs

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 5029
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 31468
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mežinieku mājas, viesu nams
    Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
    Stieress, kempings
    Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
    Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
    Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
    Ķoņu dzirnavas, viesu nams
    Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
    Villa Anna, viesu nams
    Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
    Jost Residence, brīvdienu māja
    Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma