Apraksts

Atpūtas komplekss "Silamalas", tika izveidots 2015. gadā. Komplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas.

Ja Jūs vēlaties aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, vai tieši gūt nelielu adrenalīna devu un ļauties aktivitātēm, tad mūsu komplekss ir radīts tieši Jums.

Relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā. Vēro saulrietu, dzerot šampanieša glāzi vai karsto šokolādi, raugoties kamīna liesmās. Bet, ja sirds kāro pēc adrenalīna devas, tad izbaudi trakulīgu izbraucienu pa meža takām ar kvadraciklu, vai izaicini draugus uz vienu volejbola vai basketbola maču.

Mūsu atpūtas komplekss vasaras mēnešos ir ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītēm, kāzām, darba pasākumiem utml.

Ziemas sezonā (01.10 - 01.05) piedāvājam:

Check in sākot no 16:00

Check out 12:00

*Uzkurināta pirts + guļvietas līdz 4 personām

- no svētdienas līdz ceturtdienai (ieskaitot)70eur, līdz 6 personam 85eur divās atsevišķās telpās

- Piektienās un sestdienās110eur, līdz 6 personām 130eur guļvietas divās atsevišķās telpās

*Uzkurināta pirts + uzkurināts karstais kubls + guļvietas līdz 4 personām

- No svētdienas līdz ceturtdienai (ieskaitot)120eur, līdz 6 personam 135eur guļvietas divās atsevišķās telpās

- Piektdienās un sestdienās160eur, līdz 6 personam 175eur guļvietas divās atsevišķās telpās

Vasaras sezona (01.05 - 01.10)

CHECK IN 14:00

CHECK OUT 11:00

*Piektdienās un sestdienās

- Teritorijas īre + 16 guļvietas (430eur)

- Teritorijas īre + 26 guļvietas (500eur)

- Uzkurināta pirts uz visu vakaru (40eur)

- Uzkurināts kubls uz visu vakaru (80eur)

- Zorb piepūšamo bumbu īre (4gb) + 2 futbola vārti uz stundu (60eur)

- Kvadracikls (50eur/h) degviela un ķiveres ir iekļautas cenā, pieejami 2gb, 600cc un 650cc automātiskie, ar vienu kvadraciklu vienlaicīgi var braukt 2 personas

*Svētdiena - ceturtdiena (ieskaitot)

- Teritorijas īre + 16 guļvietas (330eur)

- Teritorijas īre + 26 guļvietas (400eur)

- Uzkurināta pirts uz visu vakaru (30eur)

- Uzkurināts kubls uz visu vakaru (60eur)

- Zorb piepūšamo bumbu īre (4gb) + 2 futbola vārti uz stundu (40eur)

- Teritorijas īre bez nakšņošanas līdz 20 cilvēkiem (250eur), par katru personu virs 20, +5eur 14:00 - 22:00

- Kvadracikls (50eur/h) degviela un ķiveres ir iekļautas cenā, pieejami 2gb, 600cc un 650cc automātiskie, ar vienu kvadraciklu vienlaicīgi var braukt 2 personas

* IZĪRĒJOT KOMPLEKSU UZ VAIRĀK, KĀ VIENU DIENU, TIEK PIEMĒROTA ATLAIDE!

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 6181
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 102000
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
    Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
    Edīte Začeste, tekstila dizainere
    Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
    Garāža, bārs - restorāns
    Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
    Kantes krogs, atpūtas komplekss
    Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
    Zanda, rokdarbi, keramika
    Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
    Bonaselect, mēbeles
    Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
    Dienliliju Dārzs, parks
    Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
    Silta-maja.lv
    Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma