Rīgas Lastādijas pamatskola

  • Latgales iela 178, Rīga, Latvija, LV-1019
  • www.rlastips.riga.lv
  • rlastips@riga.lv
  • (+371) 67141039
  • (+371) 67141017
  • Juridiskais nosaukums : Rīgas Lastādijas internātpamatskola
    Reģistrācijas numurs : 90011524360
    Juridiskā adrese : Maskavas iela 178, Rīga, LV-1019
    Banka : Luminor Bank AS NDEALV2X
    Konta numurs : LV02NDEA0021000716050
Apraksts

Skola realizē vispārējās pamatizglītības programmu ar mazākumtautību (krievu) apmācības valodu (kods: 21011121), kā arī pedagoģiskās korekcijas pamatizglītības programmu ar latviešu (kods: 21011811) un mazākumtautību (krievu) apmācības valodu (kods: 21011821).

Skola nodrošina iespēju izglītojamajiem piecas dienas nedēļā uzturēties internātā ar ēdināšanu (4 reizes dienā), kur par viņiem rūpēsies skolas kolektīvs un tiks nodrošināti labi sadzīves apstākļi un piedāvāts plašs interešu izglītības programmu klāsts.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 26478
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 75607
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
    ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
    Kantes krogs, atpūtas komplekss
    Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
    Boats SB, SIA
    Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
    Lilaste, atpūtas komplekss
    Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
    Dūšeļu kempings laivas
    Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
    Vilar Hotel, viesnīca
    Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
    Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
    Ziedugravas, atpūtas bāze
    Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma