Apraksts
SIA''MinTrakTex" ir jauns uzņēmums kurš nodibināts 2011gada februārī. Bet savu darbošnos sākām 2007 gadā.
Mēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā.
Ar 2009 gadu pievērsāmies autonomās kanalizācijas izbūves darbiem.Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus,nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.Tātad mēs piegādājam un veicam septiķu un bioloģisko attīrīšanas iekārtu izbūves darbus visā Latvijā.Uzņēmumu ražotie autonomās kanalizācijas attīrīšanas iekārtu komplekti ir ļoti kvalitatīvi un atbilstoši Latvijas klimatiskajiem apstākļiem.
2010 Gadā pievērsāmies drenāžas lauku un sistēmu izbūvēm un pārbūvēm.Tagad varam piedāvāt ļoti kompaktus drenāžas tuneļus,kas aizņem maz vietas un darbietilpīgus procesus atšķirībā no drenāžas cauruļu lauku izbūves,kuru izbūvē jāpielieto vairāk resursu.
Pašlaik sniedzam mini ekskavatoru pakalpojumus ar profesionāliem operatoriem.Piedāvājam bobcat pakalpojumus,gan uz riteņu bāzes,gan ar kāpurķēdēm. Veicam visu veidu kanalizācijas tvertņu,septiķu un bioloģisko attīrīšanas iekārtu piegādi un montāžu visā Latvijā.Izbūvējam drenāžas laukus un infiltrācijas sistēmas,ieklājam ūdensvadus,gāzes vadus,elektriskos kabeļus,zemes siltumsūkņus,kontūras,lietus notekūdes sistēmas.Veicam kanalizācijas un ūdensvadu pieslēgumu izbūvi un pieslēgšanu pie centrālajiem pilsētas kanalizācijas un ūdensvadu tīkliem.Piedāvājam bruģēšanas un apzaļumošanas darbu veikšanu.
Piegādājam zemi,melnzemi,šķembas,skalotus oļus drenāžam.
Uz Veiksmīgu Sadarbību Jūsu MinTrakTex.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35906
Meklēšnas rezultātos parādīts : 384484
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma