Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns

Apraksts

Par mums

Restorāns „Azerbaidžāna” – ideāla vieta lietišķu tikšanos, ģimenes svētku, kāzu, banketu un protams arī romantisku vakaru ar mīļoto cilvēku rīkošanai.

Mēs ar lielu prieku Jūsu rīcībā nododam 2 banketa zāles. Tiem, kuri grib pavadīt laiku intīmākā gaisotnē, mēs piedāvājam 2 VIP istabas ar terasēm, no kurām paveras iespaidīgi panorāmas skati uz mežu un ezeru.

Papildus Jūsu pakalpojumiem liela vasaras terase, kura funkcionē cauru gadu.

Svinības

Lai padarītu Jūsu svētkus par pašu krāšņāko un neaizmirstamāko notikumu, restorānā „Azerbaidžāna” ir visi nepieciešamie „ingredienti”, pareizai jūsu pasākuma organizēšanai. Tās ir gaumīgi dekorētas zāles, garšīgi ēdieni, dzīvā mūzika, liela telpa dejām un izklaidei, ļoti sirsnīgs un laipns personāls, kā arī tradicionālā austrumu viesmīlība!

Restorānā „Azerbaidžāna” sevišķu uzmanību pievērš bērnu pasākumu organizēšanai. Mūsu personāls ar prieku palīdzēs izplānot svētkus Jūsu bērniem, ņemot vērā viņu vecumu, hobijus, Jūsu vēlmes un budžeta iespējas. Bērnu svētku organizēšana – interesants, un tomēr ļoti atbildīgs darbs. Un tas viss tādēļ, ka Jūsu bērns gaida savus svētkus pavisam savādāk, nekā, pieaugušie. Tieši šī diena viņam ir pati gaidītākā, pati svarīgākā un pati labākā. Tādēļ ļoti svarīgi nesagādāt bērnam vilšanos viņa vēlmēs un sarīkot priecīgus, emocionālus un krāsainus svētkus.

Restorāns "Azerbaidžāna"

Uzaicinām Jūs apmeklēt mūsu mājīgo restorānu „Azerbaidžāna”. Jūs patīkami pārsteigs pieejamu cenu un augstas kvalitātes apvienojums, bet ar mīlestību pagatavotie ēdieni neatstās vienaldzīgu pat visizsmalcinātāko gardēdi.

Restorāna „Azerbaidžāna” administrācija palīdzēs Jums atrisināt jebkurus jautājumus. Mēs vienmēr priecājamies par Jums!

Ēdienu karte

Šeit jebkurš var nobaudīt azerbaidžāna nacionālās virtuves piedāvājumu!

Komforts un mājīga gaisotne restorānā „Azerbaidžāna” – ideāla vieta sabiedrisko pasākumu, kāzu, banketu, lietišķu tikšanos, ģimenes svinību, kā arī neformālu pusdienu un romantisku vakariņu rīkošanai.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 53272
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 692888
    Tava Kafija
    Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
    Žuvine, zivju restorāns
    Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
    Vecliepas, brīvdienu māja
    Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
    DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
    Zobārstniecības centrs Svenata
    Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
    Villa Avoti, viesu nams
    Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
    Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
    Princis, SIA
    Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
    Campo, ūdenstūrisms
    Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma