Latrex laivas

  • Ziediņi, Daugmales pagasts, Ķekavas novads, Latvija
  • (+371) 26694318 - 7:30 - 20:00
  • info@latrex.lv
  • latrex.lv
  • Facebook
  • Juridiskais nosaukums : LATREX, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40103294754
    Juridiskā adrese : A. M. Keldiša iela 13 - 37, Rīga
Apraksts

LATREX ir Latvijas uzņēmums, kurš nodarbojās ar stiklplasta motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu projektēšanu, konstruēšanu, ražošanu un restaurāciju.
Savas darbības laikā LATREX ir kļuvis par vienu no vadošajiem nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs.
Uzņēmumam ir pārstāvniecības Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Dānijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Spānijā, Baltkrievijā.

Piedāvājam aprīkojumu laivām.

- Airus, ar koka vai plastmasas lāpstiņām (210, 225, 240, 270 cm)
- Laivas duļļu ligzdas (leņķis un iegremdējams)
- Aira duļļus (dakša, saspiedējs un pastiprināts saspiedējs)
- Laivas duļļu ligzdu bukses
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās cilpas (U - bolt)
- Traņča plāksnes priekš dzinēja stiprināšanas (iekšējās un ārējās)
- Makšķerkātu turētājus
- Miera stājas airu turētājus
- Nerūsējošā tērauda eņģes priekš vākiem.
- Nerūsējošā tērauda tauvošanās knehtus.
- Nerūsējošā tērauda rokturus
- Bortgumijas (moldingus)
- Visus stiklplasta laivai nepieciešamos remontmateriālus (Sveķus, šķiedras, krāsas, špakteles, pulēšanas pastas, poliuretāna putas)

Kuteru, motorlaivu, airu laivu, kanoe laivu un citu stiklplasta izstrādajumu remonts.
Atjaunojam formas, radānus, traņčus, laminējam stiklašķiedru, špaktelējam ar specialo špakteli (mikrosfēra + aerosils), slīpējam, krasojam ar GELCOAT, slīpējam GELCOAT, pulējam.
Neapaugošās krāsas krāsošana.
Viesiem darbiem dodam garantiju.
Arī vecam peldlīdzeklim gribam dot otro iespēju.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 44102
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 220086
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Nemuno Turas, viesu nams
    Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
    Petarde LTD, pirotehnika
    Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
    Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
    Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
    Astroselena, izglītības centrs
    Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
    Uldis Kleins, akmeņkalis
    Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
    Ligas, viesu nams
    Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
    Sauna katram , veikals
    Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma