Apraksts

Autoceļa Garkalne - Mālpils 29. km atrodas viesu māja Švinkates, kas piedāvā lielisku iespēju klusumā un mierā atpūsties nogurušus pilsētniekus, ģimenes svētku svinētājus un pirts cienītājus. Viesiem tiek piedāvāta atpūtas zāle ar kamīnu, gultasvietām un pirti. Pēc pirts ir iespēja veldzēties vēsajā ūdenī. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.

LIELĀS PIRTS CENA:

150 Eur (kompānijai līdz 10 cilvēkiem) / svētku cena 250 Eur

+ 15 Eur par katru nākamo viesi           / svētku cena 20 Eur


MAZĀS PIRTS CENA:

40 Eur (2 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                     / svētku cena 100 Eur

50 Eur (4 cilvēki) –bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                    / svētku cena 110 Eur

60 Eur (6 cilvēki) – bez nakšņošanas

+ 10 Eur – ar nakšņošanu                   / svētku cena 120 Eur / 8 cilv. 140 Eur


SOMU MĀJAS un VASARAS MĀJAS CENA:

30 Eur (2 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 60 Eur

40 Eur (4 cilvēki) ar nakšņošanu        / svētku cena 80 Eur


VASARAS NOJUMES CENA:

5 Eur par viesi*                                 / svētku cena 10 Eur

*ierobežojums līdz 10 cilvēkiem

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 101999
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1021462
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Viesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
    Urakši, lauku māja
    Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
    Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
    Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    Mauriņi, viesu nams
    Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
    Žagarkalns, kempings
    Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma