KraBS, metālapstrāde

Apraksts

SIA "KraBS" piedāvājumā ir dažādu veidu metāla konstrukcijas un izstrādajumi (žogi, vārti, margas, kāpnes, riteņu novietnes, siltumnīcas, nojumes u.c.).

Izgatavojam pēc klienta vēlmēm arī nestandarta konstrukcijas – telpu interjera elementus, mēbeles ar dekoratīviem metāla elementiem, apgaismojuma ķermeņus, u.c.

Uzņēmuma piedāvājumā ir mūsdienīgs žalūziju un aizskaru klāsts - rullo, plisē, kasešu, koka, alumīnija, pret moskītu tīkli, katrs klients atradīs sev piemērotāko mājai, dzīvoklim, birojam.

Visa veida automātiskās sistēmas.

Plašā klāstā pieejami sauli atstarojoši audumi un sauli bloķējoši audumi – black out.

Nesen uzņēmums sācis darboties arī saules enerģijas sfērā. Piedāvājam vairāku veidu saules paneļus, kā arī stiprinājumus un kronšteinus priekš tiem.

Palīdzēsim atrast vislabāko un piemērotāko komplektu tieši priekš Jums un Jūsu vajadzībām!

Kā arī iespējams iegādāties vai pasūtīt plaša asortimenta darba apģērbu.

Plašo žalūziju un audumu paraugus iespējams apskatīt mūsu birojā Strautnieku ielā 39, kā arī izbraucam uz objektiem, veicam iepriekšēju objektu novērtēšanu un cita veida pakalpojumus pēc klienta vēlmēm un vajadzībām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 82721
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1864548
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Copes, viesu nams
    Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
    Astroselena, izglītības centrs
    Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
    Gravtex, SIA
    Gravtex, SIARažojam:
    - unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
    - fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
    Sauleskalns, pirts
    Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
    Debesu bļoda, viesu nams
    Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
    Daiga Liepa, pirtniece
    Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
    Ligas, viesu nams
    Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma