Apraksts

“Baltā māja” ir vieta, kur ir apstājies laiks.

Reiz kāds viesis, pēc guļamtelpu

apskatīšanās, jautāja saimniekam:

“Jauks muzejs, bet kur tad mēs gulēsim?”.

Katra “Baltās mājas” telpa ir senatnes pilna: 250 gadus vecajā mājā vēl saglabājies sākotnējais ķieģeļu klons, podiņu krāsnis, daži sienu rotājumu fragmenti.

Senatnes garšu viesi izjutīs ik uz soļa. Katrā stūrī atrodams lērums antikvāru lietiņu - senas mēbeles - gan ķirmju saēstas simtgadīgas kumodes, gan rūpīgi atjaunoti pendeļpulksteņi un gultas ar kokgriezumiem.

Ne velti viesis domāja, ka atrodas muzejā - jahtu lukturi, misiņa svečturīši, pletīzeri, veci garšvielu trauki, un pat rakstāmmašīnas: šīs mantiņas var pētīt stundām, uz dažbrīd pat grūti uzminēt kāda nepazīstamāka priekšmeta kādreizējo pielietojumu. Arī maltītes “Baltajā mājā” tiek servētas senatnīgos traukos un zāļu tējas pasniedz “Kuzņecova” fabrikas glaunajās tasītēs.

Māja celta kā Rundāles pils kalpu māja, pavisam netālu no lepnās pils. Atmiņas par šiem laikiem vēl glabā senatnīgās grāmatas un to cītīgais lasītājs – “Baltās mājas” inteliģentais gariņš, kuru šad tad varot sadzirdēt pārlapojam nodzeltējušās lappuses.

Laiks te rit lēnāk. Noskaņa mudina uz garākām pastaigām – tepat netālu Lielupe, vietējais gulbju apdzīvotais ezers, kastaņu, bumbieru, ābeļu ziedu smarža…krītošās rudens lapas, Rundāles pils dārzs…

..un “Baltā māja”- vienmēr īpaša.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 37602
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1218929
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Sauna katram , veikals
    Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    Ireneta, kāzu salons
    Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
    Tava Kafija
    Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
    Upesrūķi, viesu nams
    Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
    220.lv, veikals
    220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Ezerkrasti, atpūtas bāze
    Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
    Vašlejas, viesu māja
    Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma