Laimes ligzda, atpūtas komplekss

Apraksts

Ja gribat atpūsties, izklaidēties vai pasportot, brauciet uz Laimes ligzdu. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu.

Atpūtas komplekss atrodas 80 km no Rīgas un 8 km no Cēsīm- gleznainā Vidzemes lauku ainavā.Tikai 10 minūšu braucienā no mums ir Žagarkalns un Ozolkalns. Guļbūves ēka atrodas starp pakalniem un mežiņiem, kuri spoguļojas 5 dīķos. Viesu nama lielajā mājā ir divas zāles, pirts ar malku kurināma, pie kuras ir arī baseins.Viesus izvietojam gan divvietīgās istabiņās, gan arī uz papildvietām. Mums tagad ir 48 gultas vietas un līdz 70 ar papildvietām.

Latviskus un saprotamus ēdienus no vietējiem produktiem gatavo "Lustīgie Meistari" jebkuram atzīmēšanas cienīgam pasākumam. Viesību zālē ir iespēja uzņemt 65 viesus.

Ja esat neliela draugu kompānija, kam kas svinams, vai vienkārši gribat atpūsties no pilsētas steigas - jūsu rīcībā kamīnzāle līdz 30 vietām, pirts un mājīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, jo Žagarkalna slēpju trase no mums ir tikai 7 kilometrus. Ja vēlaties sarīkot ballīti savam darba kolektīvam – varat noīrēt visu kompleksu ( lielā zāle, kamīnzāle, pirts un 25 guļvietas istabiņās). Mēs saklāsim svētku galdu, atbilst Jūsu vēlmēm, piedāvājam gan tradicionālu, gan eksotisku ēdienkarti.

Kas gan var būt labāks par kāzām ”Laimes ligzdā”? …. Tikai svinamais datums jārezervē ļoti savlaicīgi.

Atsevišķas istabiņas (katra ar savu nosaukumu) romantikas cienītajiem varam izīrēt tikai darba dienās, vai svētdienas vakaros.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 116586
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 788777
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kampas, mēbeles
    Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
    Tāti, kempings
    Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    MS Real, SIA
    MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
    Belameks, apdares materiāli
    Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
    Florius, SIA
    Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
    Smēde, metālapstrāde
    Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma