Cēres pamatskola

Apraksts

Skolas vadība

Skolas direktore: Ilona Lazdāne, tel.: 29284829

Direktores vietniece mācību darbā: Iveta Ozola, tel.: 26169323

Ceres_pmsk_nolikums_2021.docx

Cēres pamatskola piedāvā:

* Pamatizglītības programmu (kods 21011111),

* Speciālās pamatizglītības programmas (kods 21015611), (kods 21015811), (kods 21015711)

* Vispārējo pirmsskolas izglītības programmu (kods 01011111).

Skolā darbojas mākslas, mūzikas, teātra, deju, volejbola, florbola interešu izglītības pulciņi.

Skolas vēsture

Pirmā skola Cēres pagastā minēta 1840. gadā. Skolotāji bijuši pagasta skrīveri. Pirmais skolas nams celts 1860. No 1921. gada skola pārcelta uz Cēres muižu, kura pārbūvēta 1940. gadā.

Visus šos gadus skola ir Cēres pagasta kultūras un izglītības centrs. Skolas absolventi turpina tālākizglītību tuvējās vidusskolās un Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikumā.

2007. gads ir skolas veiksmes gads, jo 1. septembrī svinīgi atklāja jauno sporta zāli un novembrī tika pabeigta skolas siltināšana (nomainīti logi, durvis, ievilkta centrālā apkure).

Mūsu skolas prioritāte ir sadarbībā ar vecākiem rūpēties par katra skolēna labsajūtu un individuālo izaugsmi.

Sakarā ar sporta zāles atklāšanu varam piedāvāt interesentiem iespējas organizēt sporta nometnes vasarā.

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 16213
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 279743
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Zarumi, šūšanas darbnīca
    Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
    Osteria, kafejnīca
    Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
    Intema, SIA
    Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
    Vilnis Lejnieks
    Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
    Liedags, viesu māja
    Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
    Villa Dole, viesu nams
    Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
    Evergreen, akmens apstrāde
    Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
    Edīte Začeste, tekstila dizainere
    Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma