Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Apraksts

Profesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.

Piedāvājam sekojošas programmas:

  • Autotransports - kvalifikācijas: automehāniķis un autodiagnostiķis;
  • Mašīnzinības - kvalifikācijas: spēkratu mehāniķis un lauksaimniecības tehnikas mehāniķis;
  • Datosrsistēmas - kvalifikācijas: datorsistēmu tehniķis un programmēšanas tehniķis;
  • Lauksaimniecība - kvalifikācijas: lauku īpašuma apsaimniekotājs un augkopības tehniķis.

Pie mums ir iespējams apgūt arī citu nozaru profesijas.

Piedāvājam mācības, gan klātienē, gan neklātienē pēc pamatskolas beigšanas vai pēc vidusskolas.

Visās Priekuļu tehnikuma piedāvātajās profesijās ir iespējama arī ārpus formālā ceļa iegūto profesionālo kompetenču novērtēšana.

Par Priekuļu tehnikumā iegūtās izglītības kvalitāti liecina ilggadējie skolas audzēkņu un absolventu sasniegumi, godalgotās vietas profesionālās meistarības konkursos Latvijas un arī Eiropas mērogā.

Mācību nodrošināšanai ir pieejami divi mācību korpusi, plaši darbnīcu un sporta kompleksi un dienesta viesnīca. Kvalifikācijas prakšu un praktisko mācību laikā sadarbojamies ar nozaru uzņēmumiem gan reģionā, gan Rīgā.

Skolā regulāri notiek dažādas ES mobilitātes projekti, kuru ietvaros piedāvājam iespējas praktizēties ārzemēs.

Vairāk informācija mūsu interneta mājaslapā www.pt.edu.lv

Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 22202
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 148852
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
    Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
    Smēde, metālapstrāde
    Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
    Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
    ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
    ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
    Fotostudijas.lv, fotostudija
    Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
    Klivet, veterinārā klīnika
    Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma